Tre poeng og strippeshow

Publikum fikk mer enn de hadde betalt for på Ullevaal.

(Dagbladet.no): La det være sagt med en gang: Det var ingen stor fotballkamp som ble spilt foran litt flere enn 4700 tilskuere på landslagsarenaen i kveld.

En forholdsvis kjedelig førsteomgang ble kronet av et lekkert mål. Jan Derek Sørensen kom seg nydelig rundt på høyre side. I god skuddposisjon valgte han å sende ballen videre til Peter Markstedt foran mål. Og Markstedt lot seg ikke be to ganger. Han skled ballen inn i det åpne målet.

Lustü i slag

Men da spillerne hvilte slitne bein i garderoben, tok det endelig av på Ullevaal. Steven Lustü sørget for det.

På forhånd hadde Lyn-stopperen lovet supporterklubben Bastionen at han skulle gjøre noe spesielt hvis de fylte langsida på Ullevaal. Og spesielt var det:

Lustü løp langs den fulle langsida og strippet. Plagg etter plagg forsvant til øredøvende jubel fra Lyn-fansen. Da bare varmebuksa gjensto, løp også Lustü i garderoben.

- Det skjer mye rart på Lyn-kamper, så jeg syns folk skal komme og se hva som skjer her, forteller Lustü til TV 2. Han er ikke veldig imponert over publikumsframmøtet på Lyns hjemmekamper. Men ganske lettet over seieren i kveld:

- Det var akkurat det vi trengte.

Dobbel Markstedt

Heller ikke andreomgangen ble den helt store spillemessige nytelsen. Men mål ble det da.

Innbytter Mounir Hamoud vippet ballen inn i feltet ti minutter før slutt, og traff hånda til Christian Holter. Straffe, Peter Markstedt, stang inn, og 2-0.

Glede i Lyn-leiren, og nå begynner det å bli på tide med positive takter fra Stabæk. For det er ennå lenge til Martin Andresen kommer på banen.

Likevel vil ikke Stabæk-trener Gaute Larsen bli med på at det er krise i klubben.

- Krsie vil jeg ikke si det er, men det er en alvorlig situasjon, sier Larsen til TV 2.

<B>STRIPPET: Slik ser Steven Lustü ut med klærne på...
ET LITE NUMMER: Her kaster en halvnaken Steven Lustü drakta på tribunen i pausen 16. mai. Han tapte veddemålet mot Bastionen, og vil ha flere tilskuere på kampene.