Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tre stjernespillere ute. Likevel sikret Real luke på tabelltoppen

Slo Sevilla 2-1.

• Real Madrid - Sevilla 2-1 (2-0)

(Dagbladet): Real Madrids definitive superstjerne og toppscorer, Cristiano Ronaldo, soner fortsatt karantene.

Det så imidlertid ikke ut til at lagkameratene var nevneverdig preget av det. Selv om de hvite slet med å komme inn i kampen de første ti minuttene, var de effektive og sikret etterhvert en komfortabel seier.

Mens Martin Ødegaard (16) fikk sin debut for Real Madrid Castilla i en treningskamp i dag, kunne A-lagets stjernegalleri dra fra på tabelltopp etter tre poeng i kveld.

Skader Sevilla hadde de største mulighetene og dominerte i de første minuttene. Den største sjansen hadde Iborra med et stolpeskudd.

Sergio Ramos måtte ut etter 10 minutter med skade, noe som ikke er positivt i forkant av møtet med byrival og serietreer Atletico Madrid lørdag. Noen minutter senere måtte også målscorer James Rodriguez gå i garderoben med en skade.

Real spilte seg mer inn i kampen, og etter en drøy halvtime straffet de Sevilla knallhardt. I et lynraskt angrep spilte Benzema på tvers gjennom 16-meteren til innbytter Jese - som kunne gi vertene 2-0.

Fortjent redusering Med ti minutter igjen fikk Sevilla endelig lønn for strevet. For til tross for å ha prøvd og prøvd, ville det seg ikke for de rødkledde.

Liverpool-floppen Iago Aspas kunne sette inn reduseringen over keeper Iker Casillas.

SEIER: James Rodriguez og Isco scoret målene som sikret Real Madrid ei luke på fire poeng ned til Barcelona. Foto: AFP PHOTO/ DANI POZO
SEIER: James Rodriguez og Isco scoret målene som sikret Real Madrid ei luke på fire poeng ned til Barcelona. Foto: AFP PHOTO/ DANI POZO Vis mer