I TRØBBEL: Thomas Ulsrud og co. må reise seg i OL etter tre strake tap. Foto:  EPA/TATYANA ZENKOVICH/NTB Scanpix
I TRØBBEL: Thomas Ulsrud og co. må reise seg i OL etter tre strake tap. Foto: EPA/TATYANA ZENKOVICH/NTB ScanpixVis mer

Tre strake tap for curling-gutta

Trøsten er at det er tre kamper igjen.

(Dagbladet): De norske curling-gutta gikk på et stortap mot Canada tidligere i dag, og skulle forsøke å snu skuta mot Kina etter to strake tap. Det skulle vise seg å bli en vanskelig oppgave.

Kina vartet opp med en kanonstein på den tredje siste steinen i fjerde omgang. Kineserne slo ut den eneste norske i boet, og Kina lå på dette tidspunktet med tre steiner inne.

- Har du sett? Det er kampens prestasjon så langt, utbrøt TV 2s kommentator.

Kineserne tok ledelsen 3-2 i den fjerde omgangen. Norge klarte å utlikne, men i den sjette omgangen gikk Kina opp i en 5-3-ledelse etter godt spill.

Slo tilbake Norge slo tilbake i 7. omgang, bare for å se Kina ta ett poeng i den 8. Norge hadde siste stein i den nest siste omgangen, og var avhengig av en god omgang for å ta seieren.

Men Kina fortsatte storspillet, og nektet Norge å komme inn i kampen. Ulsrud sikret ett poeng til Norge, som lå under 6-5, og måtte stjele i den siste omgangen.

Det ville seg ikke for Norge, som tapte 7-5.

Tre strake tap Etter tre strake seirer i innledningen på OL, har Norge tapt sine tre siste kamper.

Det er likevel ingen krise for Norge, som har tre kamper igjen. Det er fullt mulig å ta seg til semifinale i OL med tre tap, men nå har de ikke råd til flere feilskjær.