Tre supportere arrestert for bråk da Start gikk på ydmykende tap mot Sandefjord

For ordensforstyrrelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Sandefjord - Start 4-1 (2-0)

(Dagbladet): Det var et realt bunnoppgjør som fant sted på Komplett.no Arena i Sandefjord i ettermiddag da hjemmelaget tok imot Start, men det var hjemmelaget som overbeviste.

De fikk riktignok hjelp av gjestenes keeper Håkon Opdal på 1-0-scoringen, men da dommeren blåste etter samfulle 90 minutter viste måltavla 4-1 til vertene.

Om det var resultatet som har skylda vites ikke, men like etter kampslutt kom det melding fra politiet i Vestfold om at flere personer var innbragt til arresten på grunn av ordensforstyrrelser.

Tre i arrest Operasjonsledereren utyper dette overfor Dagbladet.

- Det er foreløpig tre personer som er tatt hånd om. Det har vært litt amper stemning. Vi har ikke helt oversikt ennå, men vi har kontroll på arenaen, sier hun.

- Hva var bakgrunnen for arrestasjonene?

- Den ene skal ha kastet en stol, mens to andre ble tatt inn fordi de hindret en offentlig tjenestemann i å gjøre jobben sin.

Utklassing Selv om reaksjonen var i overkant, er det ikke vanskelig å forstå Start-tilhengernes frustrasjon. Det er nå tre og en halv måned siden forrige gang laget fra Kristiansand noterte seg for en trepoenger i ligaen.

Kjell Rune Sellin ga hjemmelaget ledelsen allerede i det andre spilleminutt før Cheikhou Dieng la på til 2-0 etter en snau halvtime.

I den andre omgangen ble håpet tent hos bortefansen da Victor Demba Bindia reduserte like etter at timen var passert, men på tampen raknet det nok en gang for de gulkledde.

Først satte Dieng inn sitt andre for kampen, og på overtid fastsatte Jean Alassane Mendy sluttresultatet til 4-1.

Bunnkamp Med tre kamper igjen å spille er det en kvartett som skiller seg ut som de tydelige dumpekandidatene, og både Start og Sandefjord er en del av firkløveret med tre kamper igjen.

De to andre lagene, Mjøndalen og Tromsø, har én kamp til gode på konkurrentene.

Med Molde og Stabæk som motstander i to av de tre siste, er det hjemmekampen mot Mjøndalen i neste serierunde som blir nøkkeloppgjøret for sørlendingene som i skrivende stund står med 21 poeng.

- Bra for oss Sandefjord, som har fattige 16 poeng på blokka selv etter dagens seier, har igjen kamper mot henholdsvis Odd, Strømsgodset og Sarpsborg 08.

- Dette var bra for oss og fansen. Vi skal fortsette å være positive. Med tre seriekamper igjen kan alt skje, sa Sandefjords Victor Bindia til CMore etter kampslutt.

Start-kaptein Rolf Daniel Vikstøl var naturlig nok skuffet.

- Dette var bare ikke godt nok av oss, erkjente han overfor kanalen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer