Tre tap i sanda

Men alle gikk videre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Etter en flott norsk dag torsdag, ble det tre norske herretap fredag i puljespillet i verdensserien i sandvolley.

Jørre Kjemperud og Tarjei Skarlund tapte 1-2 for tyskerne Julius Brink og Christoph Dieckman seint fredag. Settsifre ble 15-21, 21-17 og 10-15 i det siste settet.

- Det er bare å ta av seg hatten for det de leverte. Brink er verdens beste server per i dag, sier Norges trener Martin Engvik til Aftenbladet.

Bjørn Maaseide og Iver Horrem tapte 2-0 for russiske Kolodinsky/Barsouk, etter settsiffer 18-21 og 19-21. Vegard Høidalen og Kjell Arne Gøranson tapte 2-0 (21-14, 21-15) for tyske Reckermann/Urbatzka, men gikk likevel videre til mellomspillet - på bekostning av Brasils topplag Emanuel og Ricardo.

Alle de tre norske lagene er klar for lørdagens 16.-delsfinale. Maaseide/Horrem møter Baracetti/Conde fra Argentina, mens det blir et helnorsk møte mellom Kjemperud/Skarlund og Gøranson/Høidalen.

(NTB)

VIDERE: Tarjei Skarlund og Jørre Kjemperud tapte i dag, men er klare for slutspillet i morgen. Foto: Alf Ove Hansen/Scanpix
VIDERE: Tarjei Skarlund og Jørre Kjemperud tapte i dag, men er klare for slutspillet i morgen. Foto: Alf Ove Hansen/Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer