Tre timer fotball og rett til Italia

Bokstavelig talt Lyn-karriere for Hallfredsson.

(Dagbladet.no): Emil Hallfredsson ble spilleklar for Lyn 20. juli, og klubben hadde stor tro på at den tidligere Tottenham-spilleren skulle styrke laget. 9 dager senere forlater islendingen klubben, og går til Reggina.

– Dette er en veldig god avtale for alle parter, og vi er meget fornøyde med resultatet, sier Lyn-direktør Torgeir Bjarmann til klubbens hjemmesider.

Emil Halfredsson innrømmer at det gikk fort i svingene da han etter en svipptur innom Norge nå flytter til Italia.

– Det ringte en agent til meg for noen dager siden, og da trodde jeg det var en spøk, men det viste seg fort at det var alvor og da fikk jeg virkelig noe å tenke på. Før jeg visste ordet av det var klubbene i forhandlinger, og presidenten til Reggina på et fly til Oslo, sier islendingen.

Nå venter Serie A-spill for Hallfredsson.

– Jeg er lykkelig, men samtidig litt trist for jeg hadde sett frem til noe år i klubben. Men når en Serie A klubb ringte og viste så mye interesse måtte jeg nesten slå til, forklarer han.

Emil Hallfredsson debuterte for Lyn borte mot Hamkam 15. juli, da lagene spilte 1 – 1 på Briskeby Stadion. Der ble han byttet ut etter 70 minutter, og i kampen mot Sandefjord lørdagen etter ble han byttet inn da det var igjen 20 minutter. Onsdag fikk han 90 minutter mot Bodø/Glimt, dermed fikk Hallfredsson kun 180 minutter totalt for FC Lyn Oslo, før ferden nå går videre til Italiensk Serie A.

KORT OPPHOLD: Etter noen få uker i Lyn drar Emil Hallfredsson videre til Reggina og Serie A. Foto: JAIME REINA/AFP/SCANPIX
KORT OPPHOLD: Etter noen få uker i Lyn drar Emil Hallfredsson videre til Reggina og Serie A. Foto: JAIME REINA/AFP/SCANPIX Vis mer