Tredje røde kort på fire dager

FFKs Agim Shabani.

(Dagbladet.no): - Jeg sitter ikke på full internasjonal oversikt, men har vanskelig for å se at dette kan ha skjedd internasjonalt. Den var ny, sa NRKs fotball-orakel Arne Scheie da han fikk høre om FFKs Agim Shabani som presterte å få to røde kort på ett døgn.

Men den vonde tida var langt fra over for 19-åringen.

Da Nybergsund banket Fredrikstad ute av cupen i kveld, ble Shabani sendt av banen igjen!

Shabani fikk sitt andre og velfortjente gule kort etter knappe timen, skriver f-b.no. Dermed har Shabani utført kunststykke det er å pådra seg tre røde kort på fire døgn.

På Lambetseter var det en annen kar som også fikk se det røde kortet igjen. Starts Jon Midtun Lie ble utvist på Åråsen søndag, og i dagens cup-oppgjør mot Manglerud Star ble backen utvist igjen. Også denne gang så avgjørelsen særs streng ut.

Unggutten Shabani slapp å møte pressen i dag, og FFK-trener Anders Grönhagen ville heller ikke kommentere utvisningen. Raymond Kvisvik la vekt på at gutten nå trenger støtte.

- Det skal selvsagt ikke skje, å få tre røde kort på fire dager. Men det som er viktig nå er at guttene tar vare på han, og skrøner litt med han om Guinnes Rekordbok, men lar han skjønne at vi er på lag, sa Kvisvik etter kampen i følge Aftenposten.

Shabanis første røde i den vonde rekka kom på Marienlyst da han noe strengt fikk rødt kort etter en felling av raske Stian Ohr. Mandag ble forsvarsspilleren utvist i 2.divisjonskamp mot Lillehammer for en hands på målstreken. I kveld var det to gule kort som sendte midtstopperen med aldersbestemte landskamper i dusjen.

RØDE AGIM: Agim Shabani protesterer, men blir her utvist på Marienlyst søndag. Det skulle bli mange flere. Foto: LISE ÅSERUD/SCANPIX
RØDE AGIM: Agim Shabani protesterer, men blir her utvist på Marienlyst søndag. Det skulle bli mange flere. Foto: LISE ÅSERUD/SCANPIX Vis mer

Noen bedre?

<B>FØRSTE RØDE:</B> Svein Erik Edvartsen gir Shabani det første av tre røde kort på fire dager.