Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tredje seier for Nowén

LIENZ(NTB-Reuters): Ylva Nowen (27) seiler opp som Sveriges kanskje største OL-håp i Nagano i februar. I dag kjørte hun inn til sin tredje strake slalåmseier i verdenscupen. Beste norske jente ble Trine Bakke på 11. plass.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

27-åringen har vunnet tre av fire slalåmrenn i verdenscupen hittil i sesongen. I åpningsrennet endte hun på andreplass. Med en forrykende andreomgang søndag slo hun nærmeste utfordrer, amerikanske Kristina Koznick, med ett tidel. Vinnertiden ble 1.37,33.

Sliten

- Jeg merket at kroppen var litt sliten før rennet. Men tankene på å reise hjem til noen dagers ferie motiverte meg til å kjøre fort, sa Nowén etter målgang.

22 år gamle Koznick, som fortsatt har til gode å vinne et verdenscuprenn, hadde 0,12 sekunds ledelse til Nowen etter første omgang. Likevel var hun jublende glad over andreplassen, hennes beste resultat noensinne.

Maktet ikke

Trine Bakke var nummer fem etter første omgang, men maktet ikke å følge opp den gode kjøringen. I mål etter finaleomgangen fikk hun 11. beste tid med 1.39,38. Andrine Flemmen, som var Norges andre bidrag i finaleomgangen, ble nummer 19. Hun var 3,23 sekunder langsommere enn Ylva Nowén.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!