Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tredje strake for Red Wings

NHL-oppgjøret mot Sharks går til kamp sju.

IKKE ALLE LIKE FORNØYDE: En klubbansatt rydder unna noen blekkspruter som ble kastet på isen etter at Detroit Red Wings avgjorde mot San Jose Sharks.Foto: SCANPIX/REUTERS/Rebecca Cook
IKKE ALLE LIKE FORNØYDE: En klubbansatt rydder unna noen blekkspruter som ble kastet på isen etter at Detroit Red Wings avgjorde mot San Jose Sharks.Foto: SCANPIX/REUTERS/Rebecca Cook Vis mer

Blir det seier natt til fredag har Detroit Red Wings levert en seiersrekke av de sjeldne i NHL-sluttspillet.

San Jose Sharks vant de tre første kampene mot laget fra Detroit i NHL-sluttspillet i Western Conference, men de tre neste gikk til Detroit Red Wings. Natt til onsdag vant Michigan-laget 3-1, og det hele avgjøres i den siste og avgjørende sjuende kampen natt til fredag.

San Jose Sharks har hjemmebane i den siste kampen.

- Jeg synes ikke at vi skulle ha kommet under med 0-3 i kamper. Alle kampene har vært tette og jevne, sa Detroit-trener Mike Babcock til TSN.

- Vi reiser og er klar til kamp. Det har ikke vært mye som har skilt lagene hittil, men vi har mange spillere som har vært i lignende situasjoner tidligere, sa Babcock.

De fem første kampene mellom duellantene endte alle med ettmålsseier. Natt til onsdag ble det altså 3-1 etter at San Jose Sharks tok ledelsen i den tredje perioden. Svensken Henrik Zetterberg utlignet først, før finnen Valtteri Filppula gjorde den avgjørende 2-1-scoringen. Darren Helm satte 3-1-scoringen i tomt bur. Da ble det jubel blant de over 20.000 tilskuerne på tribunen.

- Filppula var strålende. Han er en uhyre viktig spiller for oss.

San Jose Sharks trener, Todd McLellan, er ikke nervøs før hjemmekampen til tross for tap nummer tre på rappen.

- Det spiller ingen rolle hvordan vi er havnet i denne situasjonen. Det som betyr noe er hvordan historien slutter, sa McLellan.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media