Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tredje strake for Tyskland

En lekker gjennombruddspasning og en heldig avslutning sikret Tyskland landets tredje strake EM-gull åtte minutter ut i ekstraomgangene i dag.

Claudia Müller fikk sneket ballen 2 millimeter til venstre for den svenske keeperens hæl, og kunne juble over tysk seier på hjemmebane sammen med lagvenninnene og 19.000 på tribunene.

Det var ventet at Tyskland skulle ydmyke og rundspille Sverige i EM-finalen, etter å ha levert imponerende spill i hele mesterskapet. Men slik gikk det ikke.

Sverige var fullt på høyde med sine fryktede motstandere og hadde gode sjanser til å score i ordinær tid. Den siste halvtimen tok Tyskland over, og hadde flere gigantmuligheter.

Men det endte 0-0, og dermed ble det ekstraomganger og «Golden Goal». Det gylne øyeblikket sto Claudia Müller for.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling