Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tredje strake seier for Solbakken og FCK

Vunnet seks av de sju siste.

NY SEIER: FC København har vunnet seks av sine sju siste kamper og står med tre seirer på rad etter 2-1 borte mot Sønderjyske søndag.
Foto: Jens Nørgaard Larsen / NTB scanpix
NY SEIER: FC København har vunnet seks av sine sju siste kamper og står med tre seirer på rad etter 2-1 borte mot Sønderjyske søndag. Foto: Jens Nørgaard Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FC København har vunnet seks av sine sju siste kamper og står med tre seirer på rad etter 2-1 borte mot Sønderjyske søndag.

Hovedstadslaget hadde en dårlig periode i august, men siden 13. september har det bare blitt et nederlag i superligaen for Ståle Solbakkens lag. Det kom i 0-1-tapet borte mot rivalen Brøndby.

FCK puster Midtjylland i nakken og kan ta over ledelsen i ligaen om serielederen snubler borte mot Brøndby senere søndag.

Mot Sønderjyske så det ut til å bli en målløs første omgang, men det endte med at Solbakkens lag fikk en smell rett før pause. Peter Ankersen mistet ballen til Baldur Sigurdsson og rev ned islendingen i 16-meteren i et forsøk på å kjempe tilbake ballen. Dommeren dømte straffe, og Johan Absalonsen satte inn 1-0.

I annen omgang fikset spissduoen Federico Santander og Andreas Cornelius seier mot ligatreeren. Santander headet inn utligningen etter 55 minutter, mens Cornelius møtte et innlegg og ble matchvinner i det 68. minutt.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!