Tredje strake tap for Zuccarello og Rangers

0-3 mot Philadelphia Flyers.

TAPTE: Philadelphia Flyers ble for sterke for Mats Zuccarello og New York Rangers lørdag. Gjestene fra Philadelphia vant til slutt 3-0 i New York. Foto: Maddie Meyer/Getty Images/AFP
TAPTE: Philadelphia Flyers ble for sterke for Mats Zuccarello og New York Rangers lørdag. Gjestene fra Philadelphia vant til slutt 3-0 i New York. Foto: Maddie Meyer/Getty Images/AFPVis mer

Philadelphia Flyers ble for sterke for Mats Zuccarello og New York Rangers lørdag. Gjestene fra Philadelphia vant til slutt 3-0 i New York.

Lørdagens tap var Rangers fjerde på de siste seks kampene. Mats Zuccarello fikk 17 minutter og 42 sekunder på isen mot Flyers lørdag. Nordmannen tror noe av grunnen til resultatet er samspillet i laget.

- Det har vært dårlig nå, i tre kamper. Dette er en wake-up call. Nå må vi komme på jobb igjen. Det er tøft, men alle lag går igjennom svake perioder. Vi spiller ikke samlet, vi kommer for mye én og én og dumper ned og ingen har fart. Det er ikke bra nok, sier Zuccarello til Nettavisen.

Etter en målløs første periode i New York tok Philadelphia Flyers ledelsen 12 minutter inn i midtperioden ved Wayne Simmons.

Tre minutter inn i siste periode doblet Sean Couturier for gjestene etter assist av målscorer Simmons.

Flyers fortsatte presset i siste periode, og Rangers-keeper Antti Raanta vartet opp med flere redninger.


 

50 sekunder før slutt scoret Simmons sitt andre mål for kvelden etter at et Rangers-angrep mislyktes. På åpent mål gjorde Simmons ingen feil, og fastsatte sluttresultatet til 3-0.

Rangers er inne i en travel kampperiode, uten at Zuccarello vil gi programmet skylden for tapene.

- Man merker jo kampprogrammet, men det er likt for alle, så det er ingen unnskyldning. Vi må kunne klare å jobbe sammen likevel, sier Zuccarello.

New York Rangers leder fortsatt Metropolitan-divisjonen i NHL, men Washington Capitals kan overta ledelsen natt til søndag.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram