Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tredje strake tittel for Røa

0-0 i seriefinalen mot Stabæk.

MER Å JUBLE FOR: Røa vant Toppserien for tredje år på rad etter 0-0 mot Stabæk i dag. Her fra cupfinalen i fjor. Også i år har Røa-jentene sjansen til å ta «The double».
Foto: Lise Åserud, Scanpix
MER Å JUBLE FOR: Røa vant Toppserien for tredje år på rad etter 0-0 mot Stabæk i dag. Her fra cupfinalen i fjor. Også i år har Røa-jentene sjansen til å ta «The double». Foto: Lise Åserud, Scanpix Vis mer

|||

Røa er Norges beste kvinnelag i fotball. I dag avgjorde klubben seriefinalen mot Stabæk og ble seriemester for tredje gang på rad.

0-0 på hjemmebane var nok. Røa ble seriemester akkurat som i 2004, 2007 og 2008. Stabæk måtte nøye seg med sølvet med tre poeng mindre enn Røa.

- Planen fungerte. Jentene bestemte seg for at de ikke skulle slippe inn mål, og det klarte de. Vi selvsagt inn i kampen for å vinne, men vi klarte oppgaven og er strålende fornøyd. Det er ekstra deilig å avgjøre i en seriefinale. I fjor vant vi suverent, i år vant vi på målstreken. Vi vinner serien fortjent, sa Røas trener Geir Nordby til NTB.

- All ære til jentene. De bidrar til kollektivet. Det er der vi er så flinke, sa Nordby.

Om to uker kan de bli dobbeltmestere, akkurat som i fjor. Det betinger at de vinner cupfinalen mot Team Strømmen.

- I morgen er dette historie. Jentene skal få lov til å suge litt på karamellen i kveld, men ikke for mye. Cupfinalen har jeg ikke ofret mange tanker ennå. Det viktigste skjer onsdag. Da møter vi Zvezda (Russland) i mesterligaen. Der har vi lyst til å markere oss i år, sa Nordby.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media