Trekker Forsberg fra landslaget

Etterlyser hjernekirurg i svensk hockey

(Dagbladet.no): Modotrener og stjernepappa Kent Forsberg er i harnisk etter den svenske sluttspillskampen mellom Modo og Färjestad i går kveld.

Landslagsbacken Peter Nordstrøm sendte Sveriges største hockeystjerne Peter Forsberg ut på båre, og pappa Forsberg mener Nordstrøm bare ønsket å skade sønnen fra første bytte.

- Som forelder kommer jeg ikke til å tillate Peter å spille på landslaget, sier Kent Forsberg til Expressen.

- Hugger av ham hånden

- Tror du Peter vil spille på samme landslag som Peter Nordstrøm når han hugger av ham hånden i første bytte? spurte Kent Forsberg pressen.

I den fjerde kvartfinalen i det svenske SM-sluttspillet i ishockey fikk NHL-stjernen Peter Forsberg nok en hjernerystelse. Modotreneren mener hele Färjestadlaget var ute etter å skade Modo-spillerne, og serverte den ene etter den andre verbale bredsiden etter kampen.

Håper det roer seg

- Vi skulle hatt med en hjernekirurg til Karlstad, raste han, og fortsatte med beskjeden om å holde Peter hjemme.

Uten å stoppe der. For i tillegg til å vudere anmeldelse av Nordstrøm, Färjestad, og dommerne, gir han følgende beskjed til landslagstrener Bengt-Åke Gustafsson om nevnte Nordstrøm er med i Sveriges VM-tropp:

- Som Modo-trener sier jeg at du kan stryke fire spillere fra laget vårt.

Forsberg holder da Markus Näslund, Mattias Weinhandl, og Daniel og Henrik Sedin hjemme fra VM. I tillegg til Peter Forsberg. Den beslutningen styrker ikke akkurat Sveriges VM-sjanser.

- Jeg får håpe Peter selv bestemmer hva han gjør med landslaget. Jeg tror nok Kent roer seg ned etterhvert, sier landslagssjefen. Og håper Modosjefen ikke mener alvor med truslene.

PS! Färjestad vant oppgjøret i går kveld 5-4, og leder 3-1 i kamper i kvartfinalen (best av sju).

HJELPES AV BANEN: Her blir Peter Forsberg støttet av banen under kampen mot Färjestad i går kveld. Nå truer Modotrener og Peters far med boikott av landslaget.