Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Trekker laget fra toppserien

Byåsens trekker sitt kvinnelag fra toppserien i fotball. Mangel på spillere, trener og penger gjør det umulig for klubben å opprettholde satsingen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg fryktet at vi måtte trekke oss etter spillermøtet for to uker siden som resulterte i at laget sto uten trener, sier leder Hans Nordgård til Adresseavisen.

Byåsen slet i sesongavslutningen, og i høst har spillerne trent på eget initiativ. Da klubben ikke fikk på plass ny trener i helga, var eneste utvei å legge ned lista. Nordgård ser for seg 2. divisjon til våren.

- Vårt hovedproblem er at mange av spillerne er utenbys studenter, og bare denne sesongen har vi mistet seks spillere på grunn av studiesituasjonen, sier Nordgård.

Jakten på Byåsens beste spillere er allerede i gang. Arna-Bjørnar sendte kontraktsforslag på to Byåsen-spillere i går.

- Grete Anfinsen og Marianne Paulsen er to spillere som er i nærheten av A-landslaget. Dette er klassespillere som absolutt vil forsterke Arna-Bjørnar neste sesong, sier trener Odd Einar Fossum i bergensklubben til bt.no.

<>Landslagskeeper Bente Nordby valgte i går å takke nei til tilbudet fra Arna-Bjørnar. Nordby ønsket ikke å legge hindringer i veien for stortalentet Christine Colombo Nilsen, som takket ja til Bergens-klubben, melder bt.no.

(Dagbladet.no)

Hele Norges coronakart