Trekker seg for Jensen

Skiforbundets visepresident Sverre Seeberg sa seg for en måned siden villig til å stille som presidentkandidat på skitinget. Nå trekker Seeberg seg. Han tror Jan Jensen får to nye år uten motkandidat.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det er ingen hemmelighet at Jan Jensen ønsker å fortsette. Dette avklarte jeg med valgkomiteen for 14 dager siden, sier Seeberg til Dagbladet.

Sjøl vil ikke Jan Jensen kommentere Seebergs utsagn før tingdokumentene sendes ut rundt 10. mai.

- Jeg har bestemt meg, men vil ikke fortelle hva jeg har bestemt meg for før tingdokumentene sendes ut rundt 10. mai, sier Jensen.

Jobber mye

Seeberg ble valgt inn som visepresident på det ekstraordinære skitinget i Loen fjor vår, der Oddny Estenstad trakk seg i protest mot lederstilen til Jensen. Et par uker før påske ble Seeberg foreslått som presidentkandidat av Oslo Skikrets, og takket ja.

- Ja, det var riktig, men jeg har sagt fra til valgkomiteen at jeg ikke lenger er kandidat, sier Seeberg.

- Hvorfor trekker du deg?

- Dette har først og fremst med jobbforhold å gjøre. Jeg er administrerende direktør for Gjensidige Nor Kontordrift. Vi skal blant annet gjennom noen sammenslåinger. Etter samtaler med min styreformann har jeg kommet til at dette ikke lar seg gjøre å kombinere med vervet som skipresident.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer