Trekkplaster trekker seg fra Arctic Challenge

Skade stopper Horgmo

Hvile: Torstein Horgmo trenger hvile etter en hektisk vinter i USA. Fredag feirer han gebursdagen sin. Foto: Jed Jacobsohn/Getty Images/AFP
Hvile: Torstein Horgmo trenger hvile etter en hektisk vinter i USA. Fredag feirer han gebursdagen sin. Foto: Jed Jacobsohn/Getty Images/AFPVis mer


(Dagbladet): Det er NRK som i dag melder at den nybakte vinneren av x-games og Dew Tour dropper Arctic Challenge som holdes i Holmenkollen denne helga.

— Jeg føler at det er smart for meg å ta det med ro og bli helt frisk. Jeg vil føle meg 23 år — 24 på fredag — istedenfor å føle meg 35 år og skrøpelig, bare fordi jeg pusha det, forteller Horgmo til NRK.

Triple Cork Torstein Horgmo var et av de største trekkplasterne under årets Arctic Challenge. Nordmannen har vært plaget av skader helt siden romjula, men det stoppet han ikke da han utførte det utrolige trikset som gav han seieren under x-games.

- Å gå for triple cork på et hopp som har så hard og flat landing er noe av det dummeste jeg har gjort noen gang, fortalte en glad og overveldet Horgmo den gang.

Nå ser det altså ut til at Horgmo har tatt til fornuften og bestemt seg for å hvile en stund for å lege skaden.

Fjorårets slopestyle-vinner, Peetu Piiroinen, står også over helgas Arctic Challenge. Dermed mister konkurransen to av de største favorittene.