Trener kommenterer Pärsons vekt

- En kjempebaby. - Han får komme og skifte bleie, da.

(Dagbladet.no): Sveriges alpintess Anja Pärson og Østerrikes sjeftrener Herbert Mandl har havnet i en aldri så liten sandkasse-krangel etter Pärsons to seire i St. Mortiz, Sveits.

I avisa Tiroler Tageszeitung omtaler østerrikeren Pärson og Emely Brydon (Canada) som to kjempebabyer, med henvisning til deres kroppsbygning.

- De veier mye, derfor kjører de så fort, mener Mandl. 

- Veier 20 kilo mer 

Han modererer seg ikke veldig mye når han av TV4 blir spurt hva han mente.

- De er jo større og kraftigere bygd enn mange andre. De veier vel 20 kilo mer enn våre jenter, og da fleipet jeg litt om det, forklarer han.

I den svenske leiren reageres det på konkurrentens uttalelser, og de vil nå gå gjennom uttalelsene i media.

- Bare kom og skift bleie

Pärson sjøl velger å ta uttalelsene med ro, men sender samtidig et stikk tilbake.

- EN KJEMPEBABY PÅ SKI: Det er Herbert Mandls omtale av Sveiriges alpintess, Anja Pärson. Hun tilbyr den østerrikske treneren å skifte bleie. Foto: MIKE BLAKE/REUTERS/SCANPIX
- EN KJEMPEBABY PÅ SKI: Det er Herbert Mandls omtale av Sveiriges alpintess, Anja Pärson. Hun tilbyr den østerrikske treneren å skifte bleie. Foto: MIKE BLAKE/REUTERS/SCANPIX Vis mer

- Hils ham og si at han kan få komme og bytte bleie på meg, hvis han vil. Østerrikerne er tydeligvis nødt til å ty til små morsomme spøker for å vippe oss av pinnen. Nå gjelder det bare å ta igjen på riktig måte - nemlig ved å vinne konkurranser, sier Pärson, ifølge Expressen.

Det kan formutøveren gjøre allerede i morgen, under utforen i St. Anton.

Trener kommenterer Pärsons vekt