Trener med amatørene

Ole Klemetsen har de siste par ukene vært gjennom harde treningsøkter i boksesenteret i Tønsberg, sammen med treneren for det norske amatørlandslaget Andrej Gmitruk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Ole er kjempefornøyd med dette opplegget, sier pappa John Klemetsen til Dagbladet.

- Vi jobber meget bra om dagen. Jeg og Ole har funnet en god tone sammen. Derfor er jeg innstilt på å hjelpe ham videre, sier Andrej Gmitruk. Etter bruddet med den danske treneren Ivor de Lima har Ole Klemetsen satset på amatør-senteret i Tønsberg og trener Andrej Gmitruk.

Men ifølge NTB i går fikk Andrej Gmitruk kniven på strupen fra bokseforbundet: Enten fortsetter han som amatørtrener fullt ut, eller så jobber han med proffene og da må han si opp jobben sin i bokseforbundet.

- Jeg fortsetter som trener for amatørlandslaget, men tar meg også av proffboksere som nå er i Tønsberg.

- Det har aldri vært noen problemer med det, og jeg har en fin dialog med boksepresidenten Ørnulf Hansen i denne saken, forteller Andrej Gmitruk til Dagbladet.

Ole Klemetsen var i går kveld på kino sammen med sin søster, men pappa John bekrefter at samarbeidet med Andrej Gmitruk fortsetter.

- Jeg har ikke fått noen andre signaler. Og jeg kan ikke i min villeste fantasi forestille meg at bokseforbundet ønsker å stoppe oss.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer