Trener tok balletak på dommer og klemte til

- Jeg kan ikke forklare smerten, jeg er heldig som er i live.

(Dagbladet): Det er AP som i dag skriver om den litt spesielle episoden som fant sted i september i fjor. Det var under en fotballkamp i Kenya at en trener gikk til angrep på en dommer, og tok tak i testiklene hans for så å klemme til. Den fornærmede i saken er Martin Wekesa, og han saksøker nå det kenyanske fotballforbundet (FKF) etter episoden.

Dommeren ber om 240.000 dollar (rundt  1,4 millioner norske kroner) i kompensasjon for det han kaller et «angrep på hans edlere deler». Det var etter at Wekesa hadde gitt en spiller rødt kort at motstander-lagets trener Daudi Kajembe reagerte med sinne.

- Han dro i testiklene mine. Han klemte de faktisk, og jeg hengte på ham når han dro i meg. Jeg gråt og kunne ikke komme meg ut av grepet hans. Jeg husker at Kajembe fortalte meg «jeg kan drepe deg på minuttet», mens han holdt opp hånden, før han angrep mine testikler, sier Wekesa ifølge nyhetsbyrået AP.

Wekesa forteller videre at han ble reddet av en politimann før han ble tatt med til et sykehus. Han sier at det er «umulig» å ha sex med sin kone etter den smertefulle episoden.

- Det gjør så vondt, vondt, vondt i mine private områder, sier Wekesa.

Dommeren forteller også at livet hans er helt forandret etter episoden, og at han ikke lever i et forhold som mann og kone lenger.

- Det var det mest grusomme øyeblikket i livet mitt. Jeg kan ikke forklare smerten, men jeg er heldig som er i live, uttalte Wekesa ifølge ESPN.