TRAKK SEG: Ian Crook (nummer to fra høyre) trakk seg søndag som trener for den australske fotballklubben Sydney FC etter bare seks kamper. Han sa at alt oppstyret etter at storspilleren Alessandro Del Piero kom til klubben har gått ut over helsen hans. Foto: AP Photo/John Donegan
TRAKK SEG: Ian Crook (nummer to fra høyre) trakk seg søndag som trener for den australske fotballklubben Sydney FC etter bare seks kamper. Han sa at alt oppstyret etter at storspilleren Alessandro Del Piero kom til klubben har gått ut over helsen hans. Foto: AP Photo/John DoneganVis mer

Trener trakk seg på grunn av Del Pieros ankomst

- Alt har blitt større.

Ian Crook trakk seg søndag som trener for den australske fotballklubben Sydney FC etter bare seks kamper. Han sa at alt oppstyret etter at storspilleren Alessandro Del Piero kom til klubben har gått ut over helsen hans.

- Presset har bygget seg opp, og det er blitt en byrde. Siden Alessandro kom har alt blitt større, og jeg har ikke taklet det så godt, sa han.

Sydney FC er tredje sist på tabellen. Crook har vært under ekstra press siden 2-7-tapet mot Central Coast Mariners forrige helg, og lørdag ga laget bort to måls ledelse i det siste kvarteret da erkerivalen Melbourne Victory vendte til 3-2-seier.

Del Piero spilte ikke kampen mot Mariners på grunn av en skade, men lørdag la han opp til begge målene da Sydney FC festet grepet om kampen mot Victory. Så ble han til publikums forfjamselse byttet ut midt i annen omgang. Uten ham raknet det.

Etter kampen var den tidligere Tottenham- og Norwich-spilleren Crook i hissig krangel med sinte fans.

Crook fikk jobben i mai etter at Australias tidligere landslagssjef Graham Arnold takket nei.

- Jeg angrer ikke at jeg tok jobben, men jeg er nok ikke rett person. Det ble en byrde for meg, og til slutt følte jeg meg ikke bra. Helsen og familien min er det viktigste for meg, sa han.

Assistenten Steve Corica overtar trenerjobben inntil en permanent erstatter er funnet.

(NTB)