Trener truffet av snøballer - anklages for skuespill

Ble liggende urørlig.

HØY TEMPERATUR: Det er alltid spentunder møtene mellom Sofia-lagene CSKA og Levski. Her fra klubbenes møte i april. Foto: AFP / NIKOLAY DOYCHINOV / NTB SCANPIX
HØY TEMPERATUR: Det er alltid spentunder møtene mellom Sofia-lagene CSKA og Levski. Her fra klubbenes møte i april. Foto: AFP / NIKOLAY DOYCHINOV / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• YouTube: Se treneren falle inn i snøhaugen

CSKA Sofia-trener Stoitsjo Mladenov hevder han ble slått bevisstløs da han ble truffet i hodet av en snøball under byderbyet mot Levski lørdag. Motstandernes supportere raser.

Lørdagens lokaloppgjør i den bulgarske toppserien i fotball ble en meget intens affære. Tidlig i kampen ble CSKA-trener Mladenov liggende urørlig på sidelinjen etter å ha blitt truffet av en snøball fra en av Levski-supporterne.

Episoden tvang dommeren til å stanse kampen i flere minutter.

Etter kampen, som endte med 3-0-seier til CSKA, hevdet Mladenov at han mistet bevisstheten som følge av snøballkastet. 57-åringen ba videre Det bulgarske fotballforbundet utestenge Levski fra landets øverste liga.

Tar til motmæle Levski-fansen måtte tåle tøff kritikk i bulgarske medier etter kampen, men hevder selv at Mladenov falt på teatralsk vis etter å ha blitt truffet av snøballen.

- Barn leker med snøballer hele vinteren, men jeg har ikke hørt om noen som har kollapset av den grunn, sa lederen for Levskis nasjonale fanklubb, Vladimir Vladimirov, mandag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer