Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Trenerduoen fortsetter i Glimt

Både sportssjef Erik Hoftun og hovedtrener Kent Bergersen fortsetter i Bodø/Glimt i minst ett år til.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det ble klart i formiddag, da Bodø/Glimt la fram trenerkabalen for neste år. Foreløpig er det klart at Både Hoftun og Bergersen skal fortsette ett år, med mulighet til forlengelse, melder Avisa Nordland.

Hoftun og Bergersen var Glimts førstevalg. Men begge har vært i tenkeboksen en stund med tanke på sine videre engasjementer i Bodø-klubben. Pendling og hensyn til familie i andre deler av landet har gjort beslutningen vanskelig.

Men Glimt-direktør Ernst Pedersen er svært fornøyd med avgjørelsen til duoen Hoftun/Bergersen.

– Ja, dette er en skikkelig innertier for klubben. Det skjer veldig mye positivt i klubben for tiden, og at vi får med oss disse karene videre er særdeles positivt, sier Pedersen til klubbens hjemmeside.

Erik Hoftun sier at aksept fra familien i Trondheim ble avgjørende for hans valg.

– Kona mi er med på at jeg fortsetter den jobben vi har begynt på i år. Uten den aksepten hadde det ikke vært mulig. Dette sammen med at vi var veldig ønsket både av ledelsen og spillerne i klubben varveldig viktig for oss. Å føle seg ønsket er viktig, sier Hoftun, som også skal fortsette som spiller kommende sesong.

– Jeg føler at vi har noe på gang i denne gruppa nå. Derfor er det så fryktelig fristende å fortsette i klubben nå, avslutter Hoftun.

(ANB)

SPORTSSJEFEN BLIR: Erik Hoftun kom til Glimt som spiller i fjor og har bestemt seg for å bli enda ett år som sportslig ansvarlig for 1. divisjonsklubben.