Trenere ringer Leeds

Leeds har blitt oppringt av sterke kandidater de ikke engang trodde var interessert i å overta etter David O'Leary.

Klubbledelsen møttes søndag for å bli enige om kandidaten som skal overta jobben. På møtet ble ledelsen enige om å trekke seg tilbake noen dager, for å tenke over om vedkommende var den rette mannen til jobben.

I mellomtiden har imidlertid tre trenere gitt uttrykk for at de ønsker å overta, og det har gjort at ledelsen må tenke seg om på nytt:

- Etter møtet søndag har jeg helt uventet mottatt tre telefoner fra kandidater vi i utgangspunktet ikke vurderte. Kvaliteten på noen av disse er såpass høy at vi ikke trodde de ville være det minste interessert, sier styreformann Peter Ridsdale i Leeds.

Det hevdes i engelske aviser, blant annet The Yorkshire Evening Post, at Sør-Koreas nederlandske suksesstrener Guus Hiddink er blant de tre. Hiddink var ventet å skrive under for PSV Eindhoven denne uka, men kan være like aktuell i Leeds.

De fleste engelske bookmakere har fortsatt Martin O'Neill som den store favoritten, selv om han i går avkreftet at han er på vei til Leeds i en pressemelding på Celtics hjemmesider

- Jeg har snakket med klubbens ledelse, og det er ikke kommet noen henvendelse fra Leeds eller andre klubber. Dermed anser jeg dette som spekulasjoner, skrev han.

(NTB-DPA)