Trenere ringer Leeds

Leeds har blitt oppringt av sterke kandidater de ikke engang trodde var interessert i å overta etter David O'Leary.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Klubbledelsen møttes søndag for å bli enige om kandidaten som skal overta jobben. På møtet ble ledelsen enige om å trekke seg tilbake noen dager, for å tenke over om vedkommende var den rette mannen til jobben.

I mellomtiden har imidlertid tre trenere gitt uttrykk for at de ønsker å overta, og det har gjort at ledelsen må tenke seg om på nytt:

- Etter møtet søndag har jeg helt uventet mottatt tre telefoner fra kandidater vi i utgangspunktet ikke vurderte. Kvaliteten på noen av disse er såpass høy at vi ikke trodde de ville være det minste interessert, sier styreformann Peter Ridsdale i Leeds.

Det hevdes i engelske aviser, blant annet The Yorkshire Evening Post, at Sør-Koreas nederlandske suksesstrener Guus Hiddink er blant de tre. Hiddink var ventet å skrive under for PSV Eindhoven denne uka, men kan være like aktuell i Leeds.

De fleste engelske bookmakere har fortsatt Martin O'Neill som den store favoritten, selv om han i går avkreftet at han er på vei til Leeds i en pressemelding på Celtics hjemmesider

- Jeg har snakket med klubbens ledelse, og det er ikke kommet noen henvendelse fra Leeds eller andre klubber. Dermed anser jeg dette som spekulasjoner, skrev han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer