STJERNE: Kylian Mbappé er tross sin unge alder allerede en verdensstjerne i fotball. Det har ikke gått til hodet på ham, sier landslagssjefen. Foto: FRANCK FIFE / AFP
STJERNE: Kylian Mbappé er tross sin unge alder allerede en verdensstjerne i fotball. Det har ikke gått til hodet på ham, sier landslagssjefen. Foto: FRANCK FIFE / AFPVis mer

Didier Deschamps sier Kylian Mbappé fortsatt er ydmyk

Treneren: - Han er ikke høy på seg selv

Det franske fotballfenomenet Kylian Mbappé lar ikke stjernestatusen gå til hodet på seg, mener Frankrikes landslagssjef Didier Deschamps.

19-åringen er på forsiden av det amerikanske magasinet Time, og han var også en av stjernene under fotball-VM i Russland i sommer.

Spørsmålet om Mbappé har latt statusen gå til hodet på seg blir avfeid av Deschamps.

- Ikke i det hele tatt. Han er ikke høy på seg selv. Selv om han er på forsiden av Time og har blitt verdenskjent, sier landslagssjefen.

- Han takler det veldig bra. Han vet hvor han er på vei, og ikke noe av dette vil få ham ut av kurs. Han er rett og slett ikke en person som blir høy på seg selv, fortsetter Deschamps.

Mbappé er i storform om dagen og senket Lyon egenhendig i forrige kamp for Paris Saint-Germain med fire mål på 13 minutter.

Mot Island torsdag skulle Mbappé ta det rolig på benken, men da franskmennene var to mål bak måtte PSG-stjernen inn. Unggutten tvang fram et selvmål, scoret på et straffespark og reddet uavgjort.

19-åringen ble kun den andre tenåringen til å score i en VM-finale i juli, etter Pelé, da han fikk nettsus i 4-2-seieren mot Kroatia.

Tirsdag møter Frankrike rivalen Tyskland i nasjonsligaen.