Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Treneren ble skuffet over Klaveness

Men det røde kortet var en aprilsnarr.

Asker-trener Jan Aksel Opsahl Odden fortvilte da Lise Klaveness kranglet på seg rødt kort etter dagens treningskamp i Spania. Men det var aprilsnarr.

Klaveness hadde avtalt med dommer Marte Sørø at de skulle late som hun snakket på seg rødt kort etter kampen, skriver budstikka.no.

Den temperamentsfulle spilleren, som er tilbake i Norge etter noen sesonger i svenske Umeå, hisset seg opp og fyrte løs mot dommeren etter kampen. Opp kom det røde kortet som ville kostet henne seriestarten, og dermed var det trenerens tur til å hisse seg opp.

- Jan Aksel sa han var skuffet over meg og at det var uprofesjonelt. Jeg klarte å holde meg litt, men etterpå sa jeg at det var aprilsnarr, sa Klaveness.

Asker slo russiske Ismailovo 2-0, og Klaveness scoret et av målene.

(NTB)

FIKK «RØDT»: Det er ingen hemmelighet at Lise Klaveness kan ha temperament, men Asker-trener Jan Aksel Opsahl Odden likte dårlig at hun kjeftet på seg rødt kort som ville koste henne serieåpningen. Men så var det datoen, da. Foto: Scanpix
FIKK «RØDT»: Det er ingen hemmelighet at Lise Klaveness kan ha temperament, men Asker-trener Jan Aksel Opsahl Odden likte dårlig at hun kjeftet på seg rødt kort som ville koste henne serieåpningen. Men så var det datoen, da. Foto: Scanpix Vis mer
image: Treneren ble skuffet over Klaveness
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media