Treneren dynkes i øl etter opprykket. Plutselig går det galt

Triumf med bismak. Eller helt presist: Ølsmak.

(Dagbladet): I helga rykket RB Leipzig opp i Bundesliga for første gang i fotballklubbens historie. Ikke rart at feiringen etter 2-0-seieren over Karlsruher tok av i Tyskland.

Med et enormt ølglass i hendene stormet en av spillerne, Davie Selke, etter trener Ralf Rangnick (57). Hensikten var ikke til å ta feil av:

Her skulle treneren dynkes i øl, foran 42 000 tilskuere på Red Bull Arena.

Rangnick klarte å holde unna i et lite øyeblikk. Men så skjedde det fatale: Han snublet, falt - og skadet seg.

Skar grimaser Til å begynne med gikk ikke alvoret opp for spillerne. Øl ble helt over treneren, samtidig som han lå på bakken og skar grimaser. Rangnick tok seg til baksida av det venstre låret. Noe var åpenbart galt.

Nå viser det seg at han ødela hamstringen i feiringen.

NEIN, NEIN, NEIN:  Spillerne skjønner ikke at det har gått galt for Ralf Rangnick, før det er for seint. Foto: NTB Scanpix
NEIN, NEIN, NEIN: Spillerne skjønner ikke at det har gått galt for Ralf Rangnick, før det er for seint. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den skyldige spilleren, Davie Selke, innrømmer at det ikke var en hyggelig situasjon. Etterpå prøvde han å unngå treneren.

- Det er derfor jeg gir så mange intervjuer. Jeg er redd for å gå tilbake til garderoben. Han prøvde å løpe fra meg. Men det var ingen god ide. Jeg hentet ham inn, og da skjedde det noe. Han hadde ikke varmet opp godt nok, sa Selke med et smil til Bundesliga TV.

Grunnlagt i 2009 - Han skadet seg. Det gikk utover hamstringen, og han kan ikke feire med oss, sa assistenttrener Achim Beierlorzer til kanalen.

RB Leipzig ble grunnlagt i 2009. Klubben rykker opp i Bundesliga sammen med Mats Møller Dæhlis Freiburg.

ENDER GALT:  RB Leipzig-trener Ralf Rangnick vrir seg i smerter mens han ligger nede på bakken. Samtidig dynkes han i øl. Foto: NTB Scanpix
ENDER GALT: RB Leipzig-trener Ralf Rangnick vrir seg i smerter mens han ligger nede på bakken. Samtidig dynkes han i øl. Foto: NTB Scanpix Vis mer