BYTTER EIER: Den tidligere superhesten Steinlager - her på sitt mest avslappede - gis bort til sin mangeårige trener Per Oleg Midtfjeld. 

FOTO: ALEKSANDER NORDAHL, Dagbladet.
BYTTER EIER: Den tidligere superhesten Steinlager - her på sitt mest avslappede - gis bort til sin mangeårige trener Per Oleg Midtfjeld. FOTO: ALEKSANDER NORDAHL, Dagbladet.Vis mer

Treneren får Steinlager i gave

- Jeg ble vanvittig glad.

||| Den gamle mesterhesten Steinlager skifter eier. Treneren Per Oleg Midtfjeld hår fått hingsten i gave av hesteeier Knut Olaussen.

- Det er en fantastisk gave. Jeg har så mange utrolig gode minner med denne hesten, og jeg ble vanvittig glad da Knut fortalte meg det, sier en rørt Midtfjeld til trav24.

Duoen Olaussen og Midtfjeld hadde stor suksess med Steinlager i årene 2003-2006, men en skade satte en stopper for en lengre karriere for superhesten.

Steinlager seiret løp som Oslo Grand Prix, Forus Open, Elitloppet, Copenhagen Cup, Årjängs Store Sprinterlopp og Åby Stora Pris, i tillegg til et storløp på den verdenskjente travbanen Vincennes utenfor Paris.

Hesten er født i Sverige, men kom til Norge som treåring. Der han ble trent opp av Midtfjeld med base på Momarken travbane, og samlet totalt 35 førsteplasser på 83 starter.

Ifølge Det Norske Travselskap har Steinlager kjørt inn over 12 millioner kroner i prispenger, og er med det en av de største norske travhestene gjennom tidene.

(NTB)