KAOS-CARLOS: Det gikk ikke stille for seg da Carlos Tevez ankom Buenos Aires etter nærmest å ha rømt fra Manchester City.Foto: SCANPIX/REUTERS/Rodolfo Pezzoni/ DYN
KAOS-CARLOS: Det gikk ikke stille for seg da Carlos Tevez ankom Buenos Aires etter nærmest å ha rømt fra Manchester City.Foto: SCANPIX/REUTERS/Rodolfo Pezzoni/ DYNVis mer

- Treneren fortjener ikke å få en gærning

Corinthians har mistet lysten på Tevez.

Den brasilianske fotballklubben Corinthians er ikke lenger like hissig på å hente Carlos Tevez fra Manchester City.

- Jeg gjør som klubbpresidenten ønsker, men som fan av klubben liker jeg ikke tanken. Treneren fortjener ikke å få en gærning, sier markedsdirektør Luiz Paulo Rosenberg i Corinthians.

I sommer forsøkte Corinthians å kjøpe argentineren for 320 millioner kroner. Tevez har fortsatt en høy stjerne blant mange fans etter å ha vært en nøkkelspiller i kampen om seriegullet i Brasil i 2005.

Mancini lukket døra Spissen har falt i unåde hos engelskmennene og manager Roberto Mancini etter at han nektet å varme opp for innbytte tidligere i høst.

Fredag lukket Mancini langt på vei døra for at Carlos Tévez blir å se i lyseblå drakt igjen.

Tevez er for øyeblikket i hjemlandet Argentina uten klubbens samtykke. Tidligere i måneden åpnet Mancini for at argentineren kunne få komme inn i City-varmen igjen om han ba om unnskyldning for episoden i bortemøtet med Bayern München i september. Den gang nektet Tevez å varme opp under kampen.

Fredag ble Mancini spurt om det finnes noen vei tilbake for Tevez i City etter sin selvpålagte ferie.

— Nei, jeg tror ikke det, sa italieneren.

(NTB)