Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Treneren irritert da Wozniacki ble stoppet av regnet

Må spille videre onsdag.

LANG PAUSE: Caroline Wozniackis kamp mot østerrikske Tamira Paszek måtte avbrytes på grunn av regn i London. Foto: SCANPIX/REUTERS/Toby Melville
LANG PAUSE: Caroline Wozniackis kamp mot østerrikske Tamira Paszek måtte avbrytes på grunn av regn i London. Foto: SCANPIX/REUTERS/Toby Melville Vis mer

Caroline Wozniackis kamp mot Tamira Paszek i Wimbledons første runde ble stanset på 2-2 i første sett og fortsetter onsdag.

Først skulle duoen møtes på bane 2 på All England Club. Deretter ble kampen flyttet til hovedbanen, før arrangøren innså at det var best å utsette det hele.

Wozniackis trener Thomas Johansson ble irritert over de mange ulike beskjedene tirsdag.

- Først skulle hun spille på bane to, så hovedbanen, så bane to og til slutt på hovedbanen. Det er unødvendig og ikke godt nok for en så stor turnering, mente svensken.

Regnet høljet ned over de to tennisspillerne, og på stillingen 2-2 måtte danske Wozniacki innse at hun må vente en dag for å ta seg videre til annen runde i Grand Slam-turneringen.

- Nå har Caroline sett hvordan hun (Paszek) spiller, og hun kan konsentrere seg om hva hun skal gjøre i morgen. Hun skal spille på forehanden hennes. Det er hennes svakhet, sa Johansson.

Kampen fortsetter etter at Roger Federer har spilt sin kamp mot Fabio Fognini på hovedbanen onsdag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media