Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Treneren løslatt i går kveld

Friidrettstrener Aage Odfjell ble løslatt etter lange politiavhør i går kveld. Han nekter straffskyld.

BERGEN (Dagbladet): -  Nå er jeg bare glad for å ha kommet ut etter 24 timer på glattcelle, og mange timer i avhør. Jeg har fortalt politiet at jeg selv har brukt dopingpreparatet nandrolon for å døyve giktsmerter, men det er ikke jeg som har kjøpt dette. Nils Engevik skaffet stoffet, og jeg betalte. For øvrig har jeg aldri rådet ham til å bruke dette stoffet, sier Aage Odfjell til Dagbladet.

Han legger til at han aldri har truet Nils Engevik med noe som helst. Jeg har et gjeldsbrev der det står at Engevik skylder meg 400 000 kroner. De pengene kan jeg bare glemme. Jeg vil aldri mer ha noe å gjøre med Nils Engevik, sier Odfjell.

Aage Odfjell (59) ble pågrepet av politiet mandag, siktet for drapstrusler og brudd på dopingparagrafen i straffeloven. Politiet gjorde beslag i nandrolontabletter og dokumenter.

-  Siktelsen mot ham vil bli opprettholdt. Etterforskningen vil fortsette for fullt, og jeg kan ikke utelukke at vi vil hente inn flere personer til avhør, sier politiadvokat Elisabeth Ryen i Hordaland politidistrikt.

Advokat Jørgen Riple bisto sin klient under avhørene i går. Han sier til Dagbladet at Odfjell har avgitt en detaljert forklaring.

-  Jeg føler meg rimelig trygg på at siktelsen mot Odfjell vil bli henlagt, sier Riple.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media