- Treneren lover å kjøre meg hardt før kampen

Ikke bare dejlig å være norsk fotballspiller i Danmark.

TAR EM-PULSEN PÅ DANSKENE: Kjetil Wæhler er norsk landslagsmann i Danmark. Her fester han pulsmåleren foran dagens trening i Portugal. 
Foto: Gorm Kallestad, Scanpix
TAR EM-PULSEN PÅ DANSKENE: Kjetil Wæhler er norsk landslagsmann i Danmark. Her fester han pulsmåleren foran dagens trening i Portugal. Foto: Gorm Kallestad, Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FARO (Dagbladet): Landslagets midtstopper Kjetil Wæhler spiller til daglig for danske Aalborg. Og det har blitt noen kommentarer fra omgivelsene foran det nordiske toppmøtet på Ullevaal 26. mars, som kan bli avgjørende for hvem som kommer til EM neste år.

- Treneren min, Kent Nielsen, sa han skal kjøre meg hardt fram mot kampen, så jeg ikke orket å yte noe der, sier Wæhler med et smil.

Ellers har det vært relativt rolig - foreløpig.

- Det har vært lite press på meg så langt. Danmark har sin generalprøve mot England i morgen, mens vi spiller mot Polen. Etter disse kampene blir det sikkert mer fokus på Norge - Danmark, sier Wæhler.

- Litt misforstått Han tror Norges noe lavere profilerte motstander Polen kan være like nyttig som danskenes storkamp mot England i Parken i København.

- Polen er kanskje mer relevant enn England i forhold til EM-kampen. Danskene kan selvsagt få selvtillit med et godt resultat mot England, mens vi kan prøve ut det taktiske opplegget vårt. Jeg tror Polen blir en bra test for oss.

Selv om Norge topper EM-gruppa med tre poengs forsprang på Danmark (Portugal ligger mellom med en kamp mer spilt), og Norge ligger 17 plasser over Danmark på den ferskeste FIFA-rankingen, har norsk fotball fortsatt et imageproblem i Danmark.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer