Treneren scoret selvmål og ga bort straffe

Mareritt i opprykkskamp i 2.divisjon.

(Dagbladet.no): Lørdag 22.september går nok neppe inn i historien som en dag Cato Hansen husker med stor glede.

I opprykkskampen mot Manglerud Star ga Stavangers spillende trener nemlig bort to mål og dermed seieren, skriver Aftenbladet.no.

• 52.minutter: Hansen feller MS\' Nikolai Hagen. Straffesparket setter Christian Torp sikkert i mål.

- Straffesparket var av det billige slaget. Ballen var allerede over dødlinjen, og det var rutinert gjort av MS-spilleren å sørge for å bli felt av meg, kommenterer Hansen.

• 63.minutter: Med nesa mot eget mål prøver Hansen å spille tilbake til keeper Bo Andersen. Hansen sleiver og ballen triller inn i eget mål.

- Jeg kom i ubalanse, og tilbakespillet ble ikke slik jeg håpet. Likevel burde selvfølgelig ikke tilbakespillet vært mellom stengene, sier Hansen videre.

Dermed 0-2, og MS vinner kampen.

Stavanger er nå tre poeng bak MS og Sandnes Ulf i kampen om å rykke opp til Adeccoligaen fra 2.divisjon avdeling 3.

DÅRLIG DAG PÅ JOBBEN: Spillende trener i Stavanger,Cato Hansen, lagde straffespark og scoret selvmål i dagens oppryksskamp mot MS i 2.-divisjon. Her er Hansen i kamp med Uwe Rösler fra Hansens tid som Bodø/Glimt-stopper i 2003. Foto: Bjørn Sigurdsøn/Scanpix
DÅRLIG DAG PÅ JOBBEN: Spillende trener i Stavanger,Cato Hansen, lagde straffespark og scoret selvmål i dagens oppryksskamp mot MS i 2.-divisjon. Her er Hansen i kamp med Uwe Rösler fra Hansens tid som Bodø/Glimt-stopper i 2003. Foto: Bjørn Sigurdsøn/Scanpix Vis mer

Alle lagene har fem kamper igjen å spille.