GULL: Risako Kawais trener, Kazuhito Sakae, var ikke sen med å løpe til for å feire sammen med henne, men lite visste han om hva hun hadde i tankene.
 Foto:<span style="line-height: 1.6em; background-color: initial;">&nbsp;EPA/SERGEI ILNITSKY/NTB Scanpix</span>
GULL: Risako Kawais trener, Kazuhito Sakae, var ikke sen med å løpe til for å feire sammen med henne, men lite visste han om hva hun hadde i tankene. Foto: EPA/SERGEI ILNITSKY/NTB ScanpixVis mer

Treneren skulle bare gratulere henne med gullet

En litt annerledes feiring.

(Dagbladet): For veldig mange idrettsutøvere er et OL-gull det som henger aller høyest, og når drømmen realiseres er det på sin plass med en skikkelig feiring.

En av de som valgte en litt annen vri på denne feiringen, er den japanske bryteren Risako Kawai.

Kawais trener, Kazuhito Sakae, var ikke sen med å løpe til for å feire sammen med henne, men lite visste han om hva hun hadde i tankene.

Idet Sakae kom fra til Kawai, tok 21-åringen tak i treneren og slang ham over ryggen som en potetsekk.

Etter å ha kommet seg etter den første lufteturen, noe fortumlet, var Sakae på beina igjen. Bare for å bli sendt på en ny runde gjennom lufta.

Det var riktignok ikke bare juling å få for Sakae. Etter at spontanfeiringen var unnagjort, ble han båret på skuldrene til den råsterke gullvinneren.

Sakae er selv en gammel bryteveteran, og kan skilte med en VM-bronse fra 1987.

LUFTETUR: Sakae fikk samme behandling som Kawais motstandere. Foto: Jeff Swinger-USA TODAY Sports/NTB Scanpix
LUFTETUR: Sakae fikk samme behandling som Kawais motstandere. Foto: Jeff Swinger-USA TODAY Sports/NTB Scanpix Vis mer
TO GANGER: Sakae fikk to lufteturer, før han så ble båret rundt på skuldrene til den rykende ferske olympiske gullvinneren. Foto: AP Photo/Charlie Riedel/NTB Scanpix
TO GANGER: Sakae fikk to lufteturer, før han så ble båret rundt på skuldrene til den rykende ferske olympiske gullvinneren. Foto: AP Photo/Charlie Riedel/NTB Scanpix Vis mer