Trenerkollega slakter Solbakken: - Det er utrolig at Ståle har behov for å heve seg selv over alle oss andre

Brillekrangel i dansk toppfotball. 

FÅR KJEFT: Thomas Thamasberg er ikke blid på Ståle Solbakken, og lar FCK-treneren får så ørene flagrer.
Foto: Jens Nørgaard Larsen / NTB scanpix
FÅR KJEFT: Thomas Thamasberg er ikke blid på Ståle Solbakken, og lar FCK-treneren får så ørene flagrer. Foto: Jens Nørgaard Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Randers-assistent Thomas Thomasberg raser mot FCK-trener Ståle Solbakken etter kommentarer rettet mot synet hans i kjølvannet av lørdagens superligakamp.

Solbakken sa følgende om Thomasberg, som han spilte med på slutten av 1990-tallet i AaB, etter FCKs 1-0-seier lørdag kveld:

- Jeg tror ikke Thomasberg så banen. Han var uenig i samtlige avgjørelser fra første minutt. Jeg kan forstå at deres hovedtrener (Olafur Kristjansson) ble påvirket.

- Jeg har jo spilt med Thomasberg i Aalborg. Han slo en del feilpasninger, og det kan jo være på grunn av synet, sa Solbakken.

Søndag tok Thomas Thomasberg, som bruker briller, til motmæle på Facebook.

- Godt man ikke synker så dypt. Det er utrolig at Ståle har behov for å heve seg selv over alle oss andre. Respekt for spillere, motstandere, kolleger og tidligere lagkamerater eksisterer åpenbart ikke i hans verden, sier Thomasberg.

- Heldigvis er jeg stolt over mine prestasjoner som spiller og trener og mine verdier som menneske. Mangel på klasse skal man lete lenge etter, mye på grunn av at Ståle oppsøkte kontakt under kampen og ikke fikk den. Han gjorde «brilletegn» over til meg på benken, legger han til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer