- Trenerne er mer enn bra nok, sier hopperne

INNSBRUCK (Dagbladet): Alle gutta på hoppukelaget synes det er trist at Ludvik Zajc gikk av som trener. De tar selvkritikk, og uttrykker full tillit til Hroar Stjernen og Bjørn Myrbakken som nå trener landslaget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Vi har mer enn bra nok trenere til å hevde oss. Det er ikke dem det står på nå, det er oss løperne. Selv om det er trist at han gikk av, tok Ludvik Zajc en avgjørelse jeg har forståelse for, sier Henning Stensrud til Dagbladet.

Bare uro

Tommy Ingebrigtsen mener at all uroen i vinter har ødelagt veldig mye.

- Helt fra starten av har det vært uro i hele hoppleiren. Det har vært slitsomt, og gått ut over forberedelsene. Nå håper jeg det vil roe seg litt framover, sier Tommy foran dagens kvalifisering i Bergiselbakken.

- Voksent gjort

Alle hopperne synes det var voksent gjort av Ludvik Zajc å gå av, når han selv syntes det var en lettelse.

- Det var en avgjørelse det står respekt av. Selv tenker jeg minst mulig på trenersituasjonen. Nå gjelder det å få til hoppingen igjen, sier Tommy Ingebrigtsen.

Vil ha Selbekk Hansen

Olav Magne Dønnem sier til Dagbladet at han alltid har trodd at Ludvik Zajc skulle få ham opp i verdenstoppen.

- At han gikk av, va r veldig leit. Jeg ville at han skulle fortsette. Men for Ludviks skyld, er det bra at det ble som det ble. Selv kan jeg tenke meg Robert Selbekk Hansen som ny landslagstrener, men han er ikke aktuell etter det jeg forstår, sier Olav Magne Dønnem.

- Ikke tema

Roar Ljøkelsøy synes det er forståelig at Zajc gikk av.

- Det er trist, men forståelig når han ikke får det til. Hvem som skal bli ny landslagstrener, er ikke noe tema for oss under hoppuka. Jeg har også full tillit til den jobben Hroar Stjernen og Bjørn Myrbakken gjør, sier Roar Ljøkelsøy.

- Tøft

Hoppukedebutant Anders Bardal synes også det er trist å hoppe videre uten Ludvik Zajc i gjengen.

- Det er trist at han ikke er med lenger. Han har tatt en tøff avgjørelse, sier Anders Bardal til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer