- Trenerskifte hjelper ikke

SAS-HOTELLET: Bent Skammelsrud avfeier at et trenerbytte kan være gunstig for landslagets situasjon.- Det kommer overhodet ikke til å være noen god løsning. Et trenerskifte vil ikke forandre på det her, sier Skammelsrud.

Rosenborg-kollegaene Roar Strand og Bent Skammelsrud var blant de siste landslagsspillerne som forlot SAS-hotellet i formiddag. - Semb bør fortsette, sier RBK-duoen.

Både Skammelsrud og Strand var uvitende om at landslagssjefen hadde stilt sin stilling til disposisjon da de var på vei ut av SAS-hotellet ved 11-tida i formiddag.

- Det har jeg ikke hørt noe om, sier Roar Strand til Dagbladet.no.

Strand tror, og håper at Semb velger å fortsette som landslagssjef.

- Jeg tror han innerst inne vil fortsette. Jeg håper han fortsetter - det ville være leit hvis han gir seg, sier Strand.

Bent Skammelsrud har vært med på landslaget i en årrekke, og tror Semb måles for mye mot tidligere resultater.

- Han blir sammenlignet med resultatene fra noen år tilbake. Det blir omtrent som å hoppe etter Wirkola, sier Bent Skammelsrud.

Rosenborg-strategen sammelikner landslagets situasjon i dag med tilstandene i Rosenborg forrige sesong.

- Rosenborg var litt i den samme situasjonen i mellomspillet i Champions League i fjor. Da spilte vi bra, men fikk bare et poeng. Det var aldri noe snakk om å sparke treneren da, sier Skammelsrud.

At et trenerbytte kan være gunstig for Norge avfeier Skammelsrud med en gang.

- Det kommer overhodet ikke til å være noen god løsning. Et trenerskifte vil ikke forandre på det her, sier Skammelsrud som mener spillerne sjøl har mye av skylden for de svake resultatene den siste tida.

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Det er spillerne som ikke har vært gode nok - det er kanskje vi som burde henges.

Norge har bare to poeng etter tre kamper i VM-kvalifiseringen. Skammelsrud mener at VM-drømmen fortsatt er innen rekkevidde.

- Det er fortsatt mulig - jeg mener det. Vi kan ennå avgjøre sjøl.