- Trenerskifte hjelper ikke

SAS-HOTELLET: Bent Skammelsrud avfeier at et trenerbytte kan være gunstig for landslagets situasjon.- Det kommer overhodet ikke til å være noen god løsning. Et trenerskifte vil ikke forandre på det her, sier Skammelsrud.

Rosenborg-kollegaene Roar Strand og Bent Skammelsrud var blant de siste landslagsspillerne som forlot SAS-hotellet i formiddag. - Semb bør fortsette, sier RBK-duoen.

Både Skammelsrud og Strand var uvitende om at landslagssjefen hadde stilt sin stilling til disposisjon da de var på vei ut av SAS-hotellet ved 11-tida i formiddag.

- Det har jeg ikke hørt noe om, sier Roar Strand til Dagbladet.no.

Strand tror, og håper at Semb velger å fortsette som landslagssjef.

- Jeg tror han innerst inne vil fortsette. Jeg håper han fortsetter - det ville være leit hvis han gir seg, sier Strand.

Bent Skammelsrud har vært med på landslaget i en årrekke, og tror Semb måles for mye mot tidligere resultater.

- Han blir sammenlignet med resultatene fra noen år tilbake. Det blir omtrent som å hoppe etter Wirkola, sier Bent Skammelsrud.

Rosenborg-strategen sammelikner landslagets situasjon i dag med tilstandene i Rosenborg forrige sesong.

- Rosenborg var litt i den samme situasjonen i mellomspillet i Champions League i fjor. Da spilte vi bra, men fikk bare et poeng. Det var aldri noe snakk om å sparke treneren da, sier Skammelsrud.

At et trenerbytte kan være gunstig for Norge avfeier Skammelsrud med en gang.

- Det kommer overhodet ikke til å være noen god løsning. Et trenerskifte vil ikke forandre på det her, sier Skammelsrud som mener spillerne sjøl har mye av skylden for de svake resultatene den siste tida.

- Det er spillerne som ikke har vært gode nok - det er kanskje vi som burde henges.

Norge har bare to poeng etter tre kamper i VM-kvalifiseringen. Skammelsrud mener at VM-drømmen fortsatt er innen rekkevidde.

- Det er fortsatt mulig - jeg mener det. Vi kan ennå avgjøre sjøl.