Trenger et mirakel

Ørjan Berg (36) gjorde som han har gjort mange ganger før - dro til mirakeldoktor Harald Skogvoll i Bodø for å bli frisk. I dag skal han testes på Lerkendal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BODØ/TRONDHEIM (Dagbladet): -  Nå er det bare å vente, sier Ørjan Berg til Dagbladet. -  Vente og se om «känslan» kommer. Det finner jeg vel ut på treninga i løpet av dagen.

Ørjan Bergs snartur til mirakeldoktoren i går ble kombinert med en liten tur innom barndomshjemmet i Bodø. For tredje gang denne sesongen tok han turen for å få spontanhjelp. Men hva Harald Skogvoll gjør for å sette Ørjan Berg tilbake i arbeid vet han egentlig ikke.

Ut over at det handler om dypmuskulær massasje.

RBK-spillerne håper

-  Jeg vet ikke, sier Ørjan Berg. -  Han bare gjør det. Og skadene mine i år har vært vidt forskjellige og er ikke sammenliknbare. Det Skogvoll gjør er å bruke fingrer til å massere dypt inn i muskulatur og ledd.

-  Han løser det opp, sier RBK-strategen.

Ørjan Bergs internasjonale erfaring, spilleforståelse, ferdigheter og blotte tilstedeværelse i hjertet av Rosenborg er det skrevet spaltemil om i norske aviser. I dag er alle disse godbitene det store spørsmålstegnet før Arsenal-kampen i morgen kveld. Blir han klar, eller blir han det ikke?

Eller for å si det som sant er:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer