IKKE NOMINERT: Mens Lionel Messi er i finalen til Gullballen var ikke Zlatan Ibrahimovic (t.h) engang blant de 23 nominerte spillerne. Her i kamp mellom Barcelona og Milan på San Siro for to uker siden. REUTERS/Stefano Rellandini
IKKE NOMINERT: Mens Lionel Messi er i finalen til Gullballen var ikke Zlatan Ibrahimovic (t.h) engang blant de 23 nominerte spillerne. Her i kamp mellom Barcelona og Milan på San Siro for to uker siden. REUTERS/Stefano RellandiniVis mer

- Trenger ikke Gullballen for å vise at jeg er nummer én

Zlatan måler seg mot Messi og Ronaldo.

Zlatan Ibrahimovic hevder han er den beste spilleren i verden og bryr seg ikke om hederspriser.

Svensken var ikke med da France Football og Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) i dag  presenterte de nominerte kandidatene til Gullballen i 2011.

Mens Lionel Messi, Cristiano Ronaldo og Xavi kjemper om den gjeve utmerkelsen i år, føler Ibrahimovic at han ikke trenger noen pris for å bevise sine kvaliteter.

- Messi er en veldig sterk spiller og jeg håper han fortsetter på det nivået. Han er fortsatt veldig ung, men har allerede vunnet stort sett alt som er mulig å vinne, sier Milan-spissen til den franske TV-programmet Téléfoot.

Før han fortsetter:

- I mitt hode er jeg den sterkeste av dem alle. Jeg trenger ikke Gullballen for å vise at jeg er nummer én.

Ibrahimovic var ikke engang med på listen over de 23 kandidatene til årets prisutdeling før de tre finalistene ble plukket ut.

(NTB)