- Trenger ikke råd fra verdens beste

BOGSTAD (Dagbladet): Verdens beste kvinnelige golfspiller, Annika Sörenstam (31), er overrasket over at ingen spør henne om råd. - Jeg trenger ingen råd fra Annika, sier Suzann Pettersen til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I morgen er det 417 dager siden Suzann (21) vant sin hittil eneste turnering på Europa-touren - French Open. Søndag ettermiddag håper hun å ta sin andre seier på hjemmebane i Oslo.

- Jeg er frisk og rask, og har fått trent veldig godt i Berlin, sier Suzann. - Jeg tenker ikke så mye på plassering - bare å gå ut og spille bra golf.

Nok av råd

- Annika Sörenstam forteller at det bare er søsteren Charlotta som har spurt henne til råds om golf - har ikke du behov for det samme?

- Nei, jeg har nok av mannlige profesjonelle å spørre, sier Suzann. - Hadde jeg hatt noe å spørre Annika om, hadde jeg gjort det.

Oslo Golfklubb på Bogstad i Oslo ligger innbydende og klar til et sterkt startfelt i morgen. Suzann går ut klokka 09.00 fra hull 10, sammen med verdensstjernene Laura Davies (England) og Carin Koch (Sverige). På verdensrankingen ligger Laura på 11. plass, Carin på 17. og Suzann på 26.

- Det spiller overhodet ingen rolle hvem jeg går sammen med - jeg spiller mitt eget spill uansett, sier Suzann.

Framtida er USA

Nå er det gått hele fem uker siden siste turnering på Europa-touren, til stor irritasjon for mange spillere. Suzann har bestemt seg for å prøve å kvale inn for USA-touren. Tidlig i september går det såkalte forkvalet. Rett etter siste turnering i Biarritz (5. oktober) reiser 21-åringen tilbake til USA og hovedkvalet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer