Olympique Lyonnais player Isabell Lehn Herlovsen from Norway reacts during her UEFA Women's Champions League final soccer match against Turbine Potsdam at the Coliseum Alfonso Perez Stadium in Getafe, Spain, Thursday, May 20, 2010. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Olympique Lyonnais player Isabell Lehn Herlovsen from Norway reacts during her UEFA Women's Champions League final soccer match against Turbine Potsdam at the Coliseum Alfonso Perez Stadium in Getafe, Spain, Thursday, May 20, 2010. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)Vis mer

- Trenger noen dager på å komme over dette

Isabell Herlovsen oppløst i tårer etter straffebommen.

||| (Dagbladet): Isabell Herlovsen var oppløst i tårer etter å ha brent straffesparket som kunne avgjort gårsdagens Champions League-finale til hennes Lyons fordel.

Herlovsen satte den femte straffen svakt og rett på keeper, og måtte gråtende se at Turbine Potsdam snudde straffesparkkonkurransen til sin fordel.

- Jeg var sikker på å score. Vi har øvd på straffer, og jeg har scoret på treningene. Men alt kan skje i en slik konkurranse, sier en knust norsk jente til NRK.

- Jeg trenger noen dager på å komme over det. Etterhvert blir nok alt som før, selv om dette nok alltid vil sitte i, sier hun.

Herlovsen ville sluppet å ta straffe i det hele tatt om Lyons fjerde straffeskytter, Amandine Henry, hadde satt sin straffe, men også lagvenninnen bommet.

Og da Elodie Thomis satte Lyons niende straffespark i tverrliggeren var det de tyske motstanderne som kunne juble etter en målløs og sjansefattig finale i Madrid.

I går kveld fikk Isabell Herlovsen trøst av pappa Kai.

- Det er ikke noe gøy, det. Det er forskjellen på å være helt og å bli en av syndebukkene. Men hadde lagvenninnen som skjøt før Isabell scoret ville kampen vært avgjort, sa Kai Herlovsen til Dagbladet.

- Det ble litt for løst. Hun kunne vel satt den litt hardere. Nå må jeg bare trøste Isabell så godt som mulig, det er ikke annet å gjøre, sa Herlovsen.

Ingvild Stensland startet for Lyon, og ble byttet ut etter 80 minutter. Målvakt Christine Colombo Nilsen var ubenyttet reserve.