Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Trenger seier

Tore André Flo og Chelsea har hatt oppvaskmøte etter to strake tap. Det er dårlig nytt for Vålerenga. - En seier over Vålerenga vil gi oss et massivt løft, sier Tore André.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chelsea tar ikke lett på torsdagens Ullevaal-kamp, selv om de har et særdeles godt grep om semifinaleplassen i cupvinnercupen. For hjemmetapet mot West Ham i helga gjør at laget trenger mål, seier og sjøltillit i sesonginnspurten. Og det skal det hente i Oslo. # Tapet i helga var det andre på rad for Flo og co, og veien fram til Premier League-gullet er blitt lenger. Derfor har det vært oppvaskmøte på Stamford Bridge.

- God prat

- Vi hadde en god prat etter å ha tapt to kamper på rad, sier Tore André Flo, ifølge Sky Sports.

- Vi har fortsatt mye å hente denne sesongen, og vi trenger å komme tilbake i vinnerform igjen mot Vålerenga. En seier vil gi oss et massivt løft. Jeg tror det skal gå bra hvis vi jobber videre og holder konsentrasjonen oppe, sier Flo.

Han mener både forsvarsspillet og angrepsspillet må forbedres kraftig før møtet med Drillo og Vålerenga.

Problemer

- De to siste kampene har vi hatt problemer i begge ender av banen. Vi må bli bedre defensivt - og sterkere framme. Men pasningsspillet vårt har vært av god kvalitet hele tida, analyserer den nybakte onkel Flo.

Flere fotballeksperter i England mener Chelsea sa takk for seg i kampen om Premier League-gullet etter tapet mot West Ham. Og at laget nå må satse alt på cupvinnercupen. Flo er ikke enig.

- Vi tror det fortsatt er mulig. Men hvis folk tror vi har rotet oss bort i serien, er det helt i orden. Det passer oss bra hvis folk avskriver oss, sier Tore André Flo.

Men først er det Ullevaal, norsk vintervær og et Vålerenga i 4- 4- 2-formasjon. # PÅ SPORET: Tore André Flo og Chelsea vil tilbake på sporet. - Vi trenger en sier, sier Flo. #

Foto: ARNT E. FOLVIK