- Trenger selvtillit før United-kampen

LA MANGA: De siste dagene har John Carew og spisskollegaene hans i Valencia brukt treningene til å dunke løs på mål. - Laget trenger følelsen av å score før United-kampen på onsdag, sier John. Siste mulighet kommer i kveld - hjemme mot Numancia.

Det bedret seg riktignok for en uke siden, med to bortemål mot Mallorca (2- 2).

Men for det første er United hakket bedre enn Mallorca, og for det andre scoringene også komme på hjemmebane.

- Det var på en måte greit at det var andre enn meg som scoret mot Mallorca. Misforstå meg rett, men jeg tror kanskje at laget i en periode var litt for opptatt av at det var jeg som skulle score, sier John til Dagbladet.

Han snakker om en slags falsk trygghet.

- Jeg scoret i fire kamper på rad, og det sier seg selv at det er umulig å holde på sånn hele tida. Det går opp og ned med marginene. Derfor kom vi kanskje litt ut av stilen da scoringene uteble i en periode, tror John.

Stams oppgave

Han føler at klubben er på riktig vei igjen nå. Før kampen mot Mallorca hadde verken John eller Valencia scoret på de tre siste kampene.

- Kampen mot Mallorca var et framskritt både spillemessig og fordi vi scoret igjen, sier John.

De siste dagene har han fått mange henvendelser fra engelske medier som henviser til uttalelser fra United-manager Alex Ferguson om at nordmannen Carew må stoppes, og at det blir en hovedoppgave for Jaap Stam.

Hevelsen borte

- Også spanske medier virker mest opptatt av det som skjer onsdag. Men for oss er det veldig viktig å spille bra i dag også. Vi trenger selvtillit, påpeker John.

Hevelsen i høyrefoten er gått ned etter at han sparket i knottene på en Mallorca-stopper sist søndag og måtte forlate ferieøya i dress og slips og én badesko.

- Jeg fikk god behandling i et par dager etterpå. Det plager meg ikke nå, forsikrer John.

<B>SCORINGSIVER:</B>Valencia og Carew trenger noen scoringer på hjemmebane mot Numencia i kveld før Champions League-kampen mot United onsdag. Venstreflanken Kily Gonzales og playmaker Mendieta er også avgjørende bidragsytere.