Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Trening og nakne damer

Eirik Verås Larsen synes det er kjedelig med styrketrening innendørs om sommeren, men ikke når det er nakne damer rett utenfor...

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I et varmt lokale i annenetasje i Bærum kanoklubb sliter i disse dager Eirik Verås Larsen med vektene for å finne formen til VM i USA i september.

- Det er ikke alltid gøy å trene styrke om sommeren. Det er varmt ute og enda varmere inne takket være et dårlig ventilasjonsanlegg, forteller Verås Larsen på sin hjemmeside.

Tidligere denne uken var det riktignok morsommere enn vanlig å trene styrke for verdensmesteren.

- Tre damer lå nakne og solte seg bare 100 meter fra klubbhuset. Ja, nakne. Ikke toppløse, men nakne. Vanligvis tar treningsøktene mine en time, men den dagen tok det litt lengre tid, forteller han.

Eirik Verås Larsen har trent hardt den siste tiden for å stille godt forberedt til K1 1000 meter i VM. Der har han et gull å forsvare.

- Jeg har trent 18 timer hver uke, og jeg har hatt 5-6 skikkelig harde økter i uken. Jeg har klart å gjøre det jeg hadde planlagt for denne perioden, og jeg vet at jeg er godt nok forberedt til å forsvare tittelen min på K1 1000 meter, sier han.

(NTB)

TØFF: Padler Eirik Verås Larsen er medaljekandidat i både K1 og K2 sammen med makker Nils Olav Fjeldheim i VM til høsten. Det samme gjelder OL neste år, dersom de to kvalifiserer seg. Her ser vi han i aksjon på en padletrening ved Høvik i Oslofjorden.