Treningsfri for Anja

Trener Frode Kyvåg vil ikke risikere en ny Anja-kollaps. Han har gitt håndballspilleren frem til resultatene av de medisinske prøvene av Anja Andersen foreligger.

Bækkelaget-trener Frode Kyvåg har gitt Anja Andersen fri fram til torsdag. I verste fall stiller ikke superstjernen i helgens serieåpning mot Selbu.

Lørdag kollapset Anja under en kamp mot Gjerpen i Årdalsturneringen. Klubbens lege Odd Arne Daljord måtte gi den danske ballartisten hjertekompresjon før hun kom til bevissthet igjen, og Kyvåg har gitt henne pålegg om å ta det helt med ro til resultatene fra mandagens medisinske test foreligger.

- Torsdag får vi svar på prøvene. Fram til da skal Anja slappe av, og det er bare jeg og moren hennes, som er på besøk, som har kontakt med henne, sier Kyvåg til NTB.

Episoden har satt spor både hos spilleren selv, lagvenninnene og støtteapparatet rundt laget. Kyvåg vil ikke ta noen sjanser med Anja.

- Jeg skal være 100 prosent sikker på at hun er frisk før jeg lar henne spille. Om det blir til seriestarten eller senere, betyr ikke noe i denne sammenhengen, sier Frode Kyvåg.

(NTB)