Treningsrapportene var formidable, men i konkurranser har han slitt

- Det er vel litt som det pleier, sier Petter Northug selv.

EN HJELPENDE HÅND: Petter Northug får hjelp opp fra snøen etter at han tok ut alt med å stake 15 kilometer på speilblanke ski i Davos forrige helg. Til helgen skal han prøve å forbedre tiendeplassen det ga, men denne gangen går distansen i fristil. Foto: BERIT ROALD / NTB SCANPIX
EN HJELPENDE HÅND: Petter Northug får hjelp opp fra snøen etter at han tok ut alt med å stake 15 kilometer på speilblanke ski i Davos forrige helg. Til helgen skal han prøve å forbedre tiendeplassen det ga, men denne gangen går distansen i fristil. Foto: BERIT ROALD / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DAVOS (Dagbladet): Petter Northugs comeback-sesong i langrennssporet har gitt varierende resultater så langt, spesielt på distanseløpene.

Treningsrapportene fra sommeren og høsten har vært formidable, og tredjeplassen fra den nasjonale sesongåpningen på femtenkilometer klassisk ble sett på som et bevis på at Petter var tilbake i den formen vi er vant til å se ham.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer