Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Trente hemmelige dødballer

I går var det langpasningene som skremte Danmark. I kveld drillet Norge dødballer på lukket trening.

VALBY STADION (Dagbladet.no): I går fikk John Carew, Steffen Iversen, Tore André Flo, Håvard Flo, Sigurd Rushfeldt og Ole Gunnar Solskjør svidd luggen da luftige baller ble pumpet oppover mot straffefeltet. I kveld var de samme spillerne sentrale da Nils Johan Semb ville prøve ut kombinasjoner og terpe faste trekk som skal overraske hjemmelaget. Dessverre kan vi ikke fortelle noe om øvelsene fordi alle på stadion ble kastet ut etter oppvarmingen 20 minutter ut i treningen.

Det skjer fordi Danmark-trener Morten Olsen ikke skal få snusen i hvilke innøvde situasjoner Semb pønsker på i Idrætsparken lørdag. To dager før avspark tas ingen sjanser.

- Det blir en tøff økt, med mye lemping av dødballer. Det er viktig at det sitter, sier Semb.

Som i går er Semb opptatt av at det norske folk skal forstå at de ulike delene av det norske spillet er like viktige. Akkurat som 60-mesterpasningene i går.

- Overganger, defensiv organisering. Vi terper alt sammen nå, sier han.

At de danske spillerne snakker mye om den norske langballtreninga på Åråsen i går smiler Semb av.

- Jeg er ikke så veldig opptatt av hva danskene tenker. Langpasningene er en del av en helhet, sier Semb som igjen minner om at Danmark på Ullevaal i september skal ha slått 62 mot Norges 60 langpasninger.

- De spilte like langt som oss på Ullevaal. Det blir spennende å se om de gjør det igjen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media