Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Trente på langballer

ÅRÅSEN (Dagbladet.no): Danske aviser har kanskje et poeng. John Carew og landslagsspissene fikk kjørt seg i lufta i ettermiddag.

Danskene kan bare begynne å grue seg. I dag terpet Nils Johan Semb langballer og oppspill under store deler av treningsøkten.

Andre Bergdølmo og John Arne Riise slo langt diagonalt framover fra egen banehalvdel, og Steffen Iversen og Frode Johnsen fikk oppgavene med å stusse ballen videre inn fra høyrekanten.

I midten sto Ole Gunnar Solskjær, Sigurd Rushfeldt, Tore André Flo og John Carew klare til å styre flikken videre i nettet.

Gang på gang ble ballen lempet opp og sendt videre til spissene. Slik kan det også bli i Parken lørdag kveld.

Kan bli nødt

- Ja, det kan fort bli mye langt under kampen, sier Carew til Dagbladet.no.

Valencia-spissen er glad for spesialdrillingen av angrepsvåpenet danskene frykter kanskje aller mest. Det var nettopp på et langt oppspill Carew stusset ballen inn til 2-2 mot danskene på hjemmebane i september i fjor.

- Lange baller er en løsning vi må mestre hvis vi blir nødt, sier Carew og gliser bredt med tanken på luftduellen han vant mot Martin Laursen på Ullevaal.

- Det er viktig å trene på dette, så vi kan slå langt hvis vi blir presset tilbake i Parken.

Mye tyder på at 23-åringen spiller fra start lørdag. I dag ble og Ole Gunnar Solskjær plassert sammen både i testkamp ni mot ni og i avslutningssekvenser.

Holder seg i form

Valencia-spissen har markert seg kraftig med rå kraft og eksplosive rykk på treningene denne uka. Han avviser at innsatsen på treningene er del i en plan om å overtale Semb til å bruke ham som enslig spiss mot danskene.

- Det er viktig å gjøre det bra på trening for å holde seg i form, sier Carew.

<B>BRUKTE HODET: John Carew.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media