Eredivisie, Nijmegen - Vitesse

Tribune kollapset under feiring

I etterkant av gårsdagens oppgjør mellom Nijmegen og Vitesse, kollapset bortetribunen mens de tilreisende supporterne jublet for tre poeng.

Publisert
Sist oppdatert

I går ettermiddag møttes Nijmegen og Vitesse til seriekamp i den øverste divisjonen i nederlandsk fotball, Eredivisie. Vitesse vant 1–0 og de tilreisende bortesupporterne var i ekstase. Midt i supporternes feiring med spillerne, kollapset tribunen på Goffertstadion.

Dette skapte panikk hos spillerne som prøvde å oppfordre supporterne til å passe bedre på. Heldigvis gikk det bra med alle sammen og ingen ble utrolig nok skadet.

Årsaken til at det ikke endte verre, var at det var en container rett under tribunen. Containeren dempet fallet, ifølge danske BT.

JUBEL: Selv etter at tribunen kollapset, var det ikke noe å ta på stemningen til de tilreisende supporterne. Foto: AFP / Vincent Jannink
JUBEL: Selv etter at tribunen kollapset, var det ikke noe å ta på stemningen til de tilreisende supporterne. Foto: AFP / Vincent Jannink Vis mer

Ifølge den nederlandske avisa Telegraaf ønsker ordføreren av Nijmegen, Hubert Bruls, en etterforskning av hvordan dette kunne skje.

- Alle kom tilbake til bussen, uten skader heldigvis. Men det var et sjokk. Det ødelagte selv om ikke stemningen. Vi vant, og det var det viktigste, sa den tilreisende Vitesse-supporteren Danny, til Telegraaf.

Norske Sondre Tronstad spilte samtlige minutter for Vitesse og danske Nikolai Baden scoret kampens første og eneste mål.

FEIRER: Sondre Tronstad feirer en seier over Feyenoord tidligere i oktober. Foto: Shutterstock
FEIRER: Sondre Tronstad feirer en seier over Feyenoord tidligere i oktober. Foto: Shutterstock Vis mer

Hendelsen skjedde bare litt i overkant av to år siden taket på AZ Alkmaars stadion, AFAS stadion, kollapset under en sterk storm. Heldigvis var det ingen inne på stadionet da dette skjedde.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer