Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tribune-Shampo så VIF knuse Storhamar

Helt jevnt i toppen.

Vålerenga er à poeng med Sparta etter at Storhamar med ble sendt hjem som slakt og 0-4 i bagen fra Jordal Amfi tirsdag. Eliteserien i ishockey er jevnere enn noen gang.

Etter en rotet og lite velspilt første periode tok Espen «Shampo» Knutsens gutter ansvar i midtperioden. Sjefen selv var satt på tribunen etter flaskekastingen i Askerhallen.

Ken André Olimb, Mathias Trygg (2) og Kjell Richard Nygård satte hver sin puck bak Jonas Norgren i Storhamar-målet i midtperioden. Den norsksvenskene keeperen har i de to siste kampen vært et mareritt for Vålerenga-spillerne, men denne gangen var han ikke helt patent. Uten godt keeperspill var Hamar-laget sjanseløse på seieren.

Samtidig røk serieleder Sparta og tabelltoer Frisk Asker på hvert sitt tap. Sparta røk 1-5 for Furuset. Drabantbylaget kjemper en durabelig kamp med Stjernen om den siste kvartfinaleplassen. Avstanden er nå på seks poeng.

Frisk Asker tapte 3-4 for bunnlaget Trondheim etter å ha gitt fra seg en 2-0-ledelse. Asker-laget og Storhamar har derimot en kamp mindre spilt enn Sparta og Vålerenga.

Stavanger hadde ingen større problemer med å slå Comet med 5-2 og trykket sjetteplassen på tabellen.

(NTB)

HYGGET SEG PÅ TRIBUNEN: Espen Shampo Knutsen så ut til å trives brukbart selv om han ikke fikk lede VIF nede fra isen. Foto: SCANPIX
HYGGET SEG PÅ TRIBUNEN: Espen Shampo Knutsen så ut til å trives brukbart selv om han ikke fikk lede VIF nede fra isen. Foto: SCANPIX Vis mer
Foto: SCANPIX
Foto: SCANPIX Vis mer
<B>KLARTE SEG FINT UTEN SHAMPO:</B> VIF er á poeng med Sparta etter å ha knust Storhamar 4-0.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media