Tribune-Shampo så VIF knuse Storhamar

Helt jevnt i toppen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Vålerenga er à poeng med Sparta etter at Storhamar med ble sendt hjem som slakt og 0-4 i bagen fra Jordal Amfi tirsdag. Eliteserien i ishockey er jevnere enn noen gang.

Etter en rotet og lite velspilt første periode tok Espen «Shampo» Knutsens gutter ansvar i midtperioden. Sjefen selv var satt på tribunen etter flaskekastingen i Askerhallen.

Ken André Olimb, Mathias Trygg (2) og Kjell Richard Nygård satte hver sin puck bak Jonas Norgren i Storhamar-målet i midtperioden. Den norsksvenskene keeperen har i de to siste kampen vært et mareritt for Vålerenga-spillerne, men denne gangen var han ikke helt patent. Uten godt keeperspill var Hamar-laget sjanseløse på seieren.

Samtidig røk serieleder Sparta og tabelltoer Frisk Asker på hvert sitt tap. Sparta røk 1-5 for Furuset. Drabantbylaget kjemper en durabelig kamp med Stjernen om den siste kvartfinaleplassen. Avstanden er nå på seks poeng.

Frisk Asker tapte 3-4 for bunnlaget Trondheim etter å ha gitt fra seg en 2-0-ledelse. Asker-laget og Storhamar har derimot en kamp mindre spilt enn Sparta og Vålerenga.

Stavanger hadde ingen større problemer med å slå Comet med 5-2 og trykket sjetteplassen på tabellen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer